Din verkstad för fritidsfordon

Inspirerad av många års erfarenhet från branschen

Tjänster som erbjuds


Service


Vi erbjuder professionell service och underhåll för din husvagn eller husbil. Våra kunniga tekniker är experter på att hålla ditt fordon i toppskick, oavsett om det handlar om reparationer, förebyggande underhåll eller installation av tillbehör. Vi finns här för att ge dig en trygg och pålitlig serviceupplevelse, så att du kan njuta av din fritid på vägen utan oro.


Fukttest


Vi är stolta över att kunna utföra fukttester på alla märken av husvagnar och husbilar. Dessutom är vi auktoriserade att utföra garantitester för välkända märken som Polar, Solifer, LMC, Adria, Sun Living, T.E.C. och Bürstner. Lita på oss för en professionell och pålitlig service av högsta kvalitet.


Bromsjustering


Vi gör din husvagns bromsar redo för besiktning. Vi betonar vikten av en korrekt bromsjustering för att säkerställa att din husvagn är säker och laglig på vägarna.

Våra erfarna tekniker ser till att alla nödvändiga åtgärder vidtas för att uppfylla gällande standarder. Lita på oss för att hålla din husvagn i toppskick!


Gasoltest


Vårt team av experter kan utföra gasoltester för att identifiera eventuella läckage och säkerställa att systemet är i skick. Vi förstår vikten av att ha ett säkert gasolsystem för att undvika faror och olyckor. Lita på oss för att upprätthålla säkerheten i ditt husvagns gasolsystem.


Glykolbyte


Vi rekommenderar glykolbyte vart 5:e år för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd på ert värmesystem. 


Övriga arbeten


Vi utför också en mängd andra tjänster för husvagnar, husbilar och släpvagnar.

Våra erfarna tekniker kan ta hand om allt från plåtbyten till ombyggnationer och mer. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa servicen för att säkerställa att ditt fordon är i toppskick. Lämna ditt fordon i våra trygga händer och låt oss ta hand om dina behov.

Om oss


Kämpes Husvagnsservice är en bifirma till Kämpes Industriservice AB, som har varit verksamt i 20 år. Från att ha hyrt en mindre verkstad har vi nu flyttat till större lokaler för att kunna erbjuda ännu bättre service. Vi är specialiserade på reparationer och underhåll av husvagnar, husbilar & släpvagnar och vårt mål är att ge våra kunder en trygg och pålitlig upplevelse.


Vår erfarenhet och dedikation gör att vi kan garantera att ditt fordonsproblem kommer att lösas på ett professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långvariga relationer.

Varför välja oss


Auktoriserad verkstad


Vi är auktoriserade för märkena Solifer, Polar, Adria, Sun Living, Bürstner, LMC, T.E.C, Alde, Truma, Dometic & Thetford


Vi är även Truma Partner samt Thetford Auktoriersad Servicecenter


Skadeverkstad


Vi är specialiserad på att reparera och återställa husvagnar, husbilar & släpvagnar efter olyckor och skador. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag för att smidigt kunna hjälpa dig när du behöver det. Oavsett om det handlar om mindre reparationer eller omfattande skador, kan du lita på att vårt erfarna team tar hand om ditt älskade fritidsfordon med största omsorg och expertis.


Bra priser


Vi erbjuder förmånliga priser, vilket innebär att du får mer pengar över till din semester. Vår höga kvalitet och pålitliga service gör oss till det bästa alternativet för alla dina husvagnsbehov.

http_-resources0_mynewsdesk_com-files-dff179d44653fb89cc145c57ad3fd00d
solifer-logo
bürstner
lmc-caravan-gmbh-und-co-kg-vector-logo
nedladdning
logo_slogan.jpg
2053237
logo
alde
truma-logo-l

Reservdelar

Vi har sedan en tid tillbaka även startat en webshop där ni hittar allt möjligt till era fritidsfordon, både reservdelar & tillbehör. är ni ute efter något ni inte hittar där är ni välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är vi alltid redo att hjälpa dig!

Vänligen skriv med reg.nr. i meddelandet vid kontakt om bokning eller reservdelsfrågor.